Frakt och leverans

Kvistvik erbjuder gratis frakt för alla beställningar inom Sverige. Mindre försändelser skickas med PostNord. Större paket skickas vanligtvis med Schenker och är spårbara. Leverans sker normalt upp till 2-3 arbetsdagar efter att beställning har gjorts, men förseningar kan uppstå. Kontakta oss om din beställning inte kommer fram inom angivna tidsramar för leverans.

Alla beställningar expedieras under vardagar (mån-fre).

Ångerrätt och returer

Vi erbjuder full ånger- och returrätt inom 14 dagar från det att du har tagit emot varan, förutsatt att varan returneras till oss oskadad och i dess nyskick. Om det vid en retur visar sig att varan är skadad eller att den har använts i större omfattning än vad som krävs för att inspektera varans funktion och egenskaper drar vi av eventuell värdeminskning som uppstått i och med detta från summan som vi återbetalar till dig. Notera att läder är ett levande material som reagerar vid minsta beröring - du bör därför, om du ämnar göra en retur, hantera varan försiktigt.

Returfrakten betalas av kunden. Vid eventuell retur returneras inte eventuella fraktkostnader som uppkom i och med köpet.

För alla frågor kring returer och åberopanden av ångerrätten, eller vid önskan om byte av köpta varor, kontaktas vi lättast genom e-post på info@kvistvik.se.

Varor som ska skickas tillbaka till oss skickas till följande adress:

Kvistvik KB
Ringvägen 12
45175 Uddevalla