Om Kvistvik

Kvistvik designar och tillverkar lädervaror av hög kvalitet. Vår affärsidé bygger på tre koncept som ligger oss nära hjärtat: gott hantverk, tidlös design och hållbar utveckling.

briefsinpark

Läderaccessoarer som varar i många år

Alla våra produkter tillverkas av kvalitetsläder som inte slits ut med åren. Istället utvecklar det en patina efter användning vilket innebär att alla produkter blir finare och bättre ju mer de används. De naturliga märkena och färgvariationerna i lädret gör, tillsammans med faktumet att varje produkt tillverkas för hand, att varje produkt har en unik karaktär – inga två portföljer, väskor, fodral, bälten, klockrullar, plånböcker är helt lika.

Produkter med fokus på funktion

Vår designfilosofi är fokuserad på praktisk minimalism där varje designelement har ett syfte. Vi håller oss till det klassiska och tillverkar produkter som inte är känsliga för trendkonjukturer inom modeindustrin. Målet är att ta fram lädervaror som är lika aktuella idag som om fem och tjugo år.

Ett svensk företag i skandinavisk företagsanda

Kvistvik drivs av två bröder med bas i Bohuslän. Vårt företagande sker i en skandinavisk anda, vilket innebär att vi alltid försöker vara medvetna om vår påverkan på omgivningen, i såväl tillverknings- som försäljningsledet, där vi är måna om att göra ansvarsfulla val. Bland annat ser vi till att stödja hantverket och småföretagare genom att köpa in läder från mindre lokala garverier runtom i Europa och att endast använda oss av läderhantverkare som arbetar i egen regi.

Klicka här för att läsa mer om vår tillverkning.

Kontakta oss

Vi nås enklast per e-post (info@kvistvik.se) men är även tillgängliga på Facebook och Instagram. Följ oss gärna för  att få uppdateringar, inklusive nyheter och rabatter. 

Kvistvik @ Instagram

Facebook

Klicka här för att kontakta oss.